Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni süje serlığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler dâhilin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları zirda iz almaktadır.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen dokumada imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık alıyoruz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında marifet koparmak muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hâl anlarında Yangın Kapısı önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya doğru birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Hiç suizan yok ki yangın felaketi, yıl süresince emanet kaybına sebep olan en cesim etmenler arasındadır. Yangın felaketi enikonu kısaltarak bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem güç hem bile varlık yitirilmesine neden olması ile bilinmektedir. Özellikle de mürtefi bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında emanet ve finans kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; katman sayısı 4’ü geçmeyen ve oturum amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde esas olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir merhametsizndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page